Ferie og kombuchabrygging

Endelig ferie!

I dag stengte vi kl 12 så var heldigvis tidlig ferdig. Før jeg dro til foreldrene mine, var jeg innom Skeidar for å kjøpe inn litt påskepynt. Senere gikk min mor og jeg på butikken. Mens hun handlet, fikk jeg gjort en del ærend og etterpå gikk vi på kafé for å feire påskeferien med en is.

Nå i i kveldingen har jeg pyntet litt, ryddet, vært på teammøte og… satt på en sats med kombucha! Jepp, har blitt inspirert til å prøve å lage dette selv så blir spennende og se om jeg får det til. Jeg var og hentet en scoby i går, så nå venter jeg bare på at satsen skal bli romtemperert slik at jeg kan få den over i et glass og tilføre soppen. Så skal det stå i 14-17 dager før den skal smaktilsettes.

Noen flere som har laget kombucha selv?

I morgen blir det tur på graven til besteforeldrene mine. Ellers blir det nok å ta en tur og ellers bare slappe av.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg