Denna dagen inte ett liv

«Denna dagen inte ett liv», som farbror Melker fra Saltkråkan sa. Alle dager er jo et liv, det er jo dagene som ER livet, men altså… noen dager angrer man nesten på at man sto opp.

Sist jeg så på klokken i natt var den halv fem og det var blitt lyst ute. Jeg var derfor ikke menneske da klokken ringte i dag morges. Kan egentlig ikke huske at den har ringt en gang, men jeg må ha slått den av, mer eller mindre i svime. Det ble sent før jeg kom meg opp. Hele dagen er på en måte ødelagt før den har begynt når jeg får en så skjev start. Ikke rette dagen for å skulle bytte inn et par sko jeg hadde kjøpt på nettet for å si den sånn…

De kunne selvsagt ikke ta imot skoene siden jeg ikke hadde ordrenr og ordrenr hadde jeg ikke siden jeg aldri mottok en epost fra butikken. Jeg vet jeg reagerte på det da jeg bestilte skoene for jeg bestilte også en veske fra en annen nettbutikk samme dag, og der kom det bekreftelse på bestilling på e-post.  Det eneste jeg hadde å vise frem – forutenom emballasjen (som forøvrig manglet returseddel), var en bankkvittering på at skoene var betalt.

Jeg ble sint og stresset. Kjente bare hvor det kokte i topplokket. Jeg vet at jeg overreagerte, men der og da føltes det bare så håpløst. At alt skal være så forbanna vanskelig! Det står på nettsiden at man kan bytte i fysisk butikk, men så enkelt var det tydeligvis ikke. Nå må jeg skrive e-post til nettbutikken og håpe at de har oversikt.

Jeg er ikke stolt av min oppførsel i dag, for det var litt sånn déjà vu til fortiden. Tror ikke jeg hadde reagert helt slik om jeg hadde vært litt mer i «vater». Rart hva mangel på søvn kan gjøre med folk selv. Det er ikke en unnskyldning, men en forklaring.

Jeg har i hvert fall gjort noe riktig i dag; i stedet for å gå til sengs nå i ettermiddag, valgte jeg å gå en tur. Måtte jobbe hardt med viljen, men jeg klarte det.

Kom over svanefamilien på min vandring rundt Ortuvannet. Ungene har vokst siden sist jeg så dem og nå bør de vel klare seg, håper jeg.

7 kommentarer
   1. Jo, men jeg kjenner likevel et stikk av dårlig samvittighet. Er jo ikke de i butikken sin feil, de har jo regler å gå etter. Men men… vi er bare mennesker 😢

  1. Det er ikke alltid like enkelt å bevare roen, og i sær om man har sovet for lite. Jeg har nok noen episoder jeg også, hvor jeg gikk av hengslene og syntes lite om meg selv etterpå. Man får bare legge det bak seg 😉 Ønsker deg en fortsatt fin søndag, klem 🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg